28 Ocak 2012 Cumartesi

MUTLU GEÇSİN HAFTA SONUNUZ !


 Keşke karnı doyunca sıcak bir köşeye kıvrılan Küdük kadar mutlu ,güneşli bir havada parkta gönlünce oynayabilen Keşkül kadar neşeli olabilsek ...
Hava soğuk hem de buzzz gibi! Güneş yalandan ısıtıyor gibi yapıyor. Kedi kızlar evin içinde sıkıntıdan dört dönüyor,Keşkül ... O hep mutludur canım kızım benim ! Ben günlük işlerimin ardından bir fincan kahve pişirdim kendime güzel bir hafta sonu dilemek için sizleri ziyarete geldim. 
Herkesin gönlünce ama illa ki mutlu geçsin hafta sonunuz !

23 Ocak 2012 Pazartesi

Buradayım !

 Keşkül burada
 Bizim gelincik üşenmemiş Keşkül'ü yarışmaya dahil etmiş. Siz neredesiniz?

16 Ocak 2012 Pazartesi

Sessiz Çığlık !




 Bolu -sözde -Hayvan Bakımevinde hayvanlar soğuktan donarak ölüyor ! Lütfen duyarsız kalmayalım onların sessiz çığlıklarına. Onlar her zaman bize yardıma koştular, biz istemesek de bizi sevdiler,evimizi iş yerimizi canları pahasına korudular. Görmeyenlere göz, göçük altında kalanlara umut oldular. Şimdi sıra bizde ,duyarsız kalmayalım. Duyarsız kalmayan bir avuç insana destek verelim. HAYTAP a yapacağımız yardımlar insanlık borcumuzdur. 
Bu mesajı sizler de paylaşın ve  lütfen çevrenizde ulaşabildiğiniz herkese duyurun !

10 Ocak 2012 Salı

Şekerleme zamanı


 Bu evin gürültüsünden kafam şişti. Şöyle sakin bir köşe bulayım da saklanayım,biraz kestireyim !


Ohhh ! Taga ortalarda gözükmüyor ,inşallah kapıyı açık bulup kaçmıştır :) Biraz kestireyim şuracıkta !


Ayyy! Kediler neredeler ? Hiç sesleri çıkmıyor,başlarına kötü bir şey gelmemiştir umarım. Gözlerim de ağırlaşıyor,biraz sonra ararım onları artık ...

Ben : Ohhhh! Kafa dinleme zamanı. Kızlar öğle uykusuna yatınca  ortalık birden sakinleşiyor, ben de biraz el işi yapabiliyorum,yoksa hiç izin vermiyorlar. Keşke evde biri daha olsa da  birlikte etkinlik  (!) yaptığımız anların fotoğrafını çekse ,size kamera arkası yapardık :) Biri kucağımdaysa öbürü de kıskanıyor dikkatimi çekebilmek için olmadık işlere kalkışıyor. Dolap tepesine ,pencere pervazına tırmanmak,gözümün içine baka baka halı koltuk  tırmalamak gibi... 
Canları sağolsun,bazen o kadar hareketli oluyorlar ki izlerken yoruluyorum. Bu gün annem geldi ,çok özlemişler nasıl şımardılar anlatamam.
Bizim evden bu günün kareleri bunlar,canınız sıkkınsa bizim eve buyurun o anda sıkıntınız dağılır. Ne gam kalır ne tasa :)))

7 Ocak 2012 Cumartesi

Orda bir kedi var dolapta !






Tamam herkese tepeden bakmayı seviyorsun anladık da biz senin ailen değil miyiz be kızım ? Haydi in oradan aşağı,bak sana konserve mama vereceğim,söz bir daha sabahın 4 ünde top oynadın diye kızmayacağım,topunu saklamayacağım. Yastığımda yatmana izin vereceğim tek ben uyurken suratıma soğuk patilerinle basma. Küdük'le gecenin bir yarsı hırlaşma. Cici kızım ,akıllı kızım haydi in annem ! 
Ya sabır !

2 Ocak 2012 Pazartesi

Şekerleme !



Akşamları televizyon karşısında ailecek yapılan şekerlemenin tadına doyum olmuyor ! Battaniyenin altından görünen kol  bana aittir :)  Koskoca evde yatacak başka yer kalmadığından (!) kızlar beni yatak olarak kullanıp yer kapmaca oynuyorlar.  Neyse ki kedicanlar iki tane ya daha fazla olsalardı ? Ya da Keşkül de üstüme yatmaya kalksa ne yapardım ben ?