30 Ocak 2011 Pazar

MERAKLI MÜFETTİŞLER







Nilgün marketten gelmiş,bakalım neler almış.Hımm temizlik malzemesi almış .Amannn,işe yarar bir şey yokmuş Küdüüük haydi gel oynayalım!

29 Ocak 2011 Cumartesi

YAŞASIN DAYIM GELDİ !!!





Dayım bizi çok sever,ikimizi de çok sever.Biz sevgi yumağıyız,dayı sen hep gel ,bizimle oyna,parkaya da sen götür,o zaman sokak köpekleri de yanaşamıyor bize :)
Küdüüüük dayım beni daha çok seviyor laylay lom!!!
Yalan akıllım hem o bi kere kedicidir beni daha çok sever :)
Diye uzayıp giderrrrrrr....

21 Ocak 2011 Cuma

19 Ocak 2011 Çarşamba

KEŞKÜL'ÜN GÜNEŞ KEYFİ


Yukarıdaki fotoğrafı ördüğüm motifleri nasıl birleştirdiğimi soran bir arkadaşım için bu sabah çektim ama Keşkül o kadar güzel uyuyordu ki -maşallah!-bloğuna koymamak haksızlık olur diye düşündüm.
Kızım ya sen kedi misin kalk oradan!Yok kalkma ben seni uyurken doya doya seyredeyim en iyisi,çok güzelsin sen çook...

14 Ocak 2011 Cuma

GARFİELD İZLİYORUM

YAĞMURDA GEZİNTİ



Hava yağmurlu Nilgün ''yağmurluğunu giy ıslanıp hasta olma ''dedi.Yeşil yeşil kurbağa gibi oldum ama baktım arkadaşımın kazağı da yeşil ''tamam bu yılın modası buymuş''dedim.Bozzy de benimle parkaya geldi,Ayla teyzem,Nilgün ,ben ve Bozzy parkada çok eğlendik,ıslandık ama çok oynadık.Yarın yine gidelim.
Hoşçakalınnnn!

13 Ocak 2011 Perşembe

BABAMA BAKARIM BEN


Nilgün sen hiç merak etme ben babama gözüm gibi bakarım,onu hiç yalnız bırakmam,kucak kucak yatarız biz...
Kızlar bu ara pek duygusallaştılar.Keşkül zaten babacıdır her işini bana gördürür ama eşimin en küçük işaretiyle beni anında satar.Küdük de bir kediden beklenmeyecek duygusallıkta,Keşkül'e baka baka köpekleşti garibim,bencillikten eser kalmadı her an eşimle burun buruna yatıyorlar.Ben odadan çıkarmaya çalıştıkça daha inatçı oldular,eşim de ''bırak kalsınlar''deyince yukarıdaki manzara her an bizim evden izlenir oldu.
Hepimiz hepinize sağlıklı günler diliyoruz.

11 Ocak 2011 Salı

BABA HASTA


Babam hasta olmuş hem de çok...Ben çok üzüldüm ,günlerdir yemeden içmeden kesildim.Nilgün de çok üzüldü Keşkül de...Bu gün biraz daha iyiymiş öyle dedi Nilgün .Baba çabuk iyi ol ne olur.