27 Ekim 2010 Çarşamba

KURT KARDEŞİMİZ






Nilgün Amerika'da bu kurt kardeşimizin bir kayadan diğerine atlayarak turistleri eğlendirdiğini görmüş.Çok üzülmüş ,kayaların arasına gerilmiş ağı farkedince biraz rahatlamış ama yine de biz hayvanların insanları eğlendirmek için sirklerde ,hayvanat bahçelerinde tutsak edilmesine son derece karşı.Evcil olmayanlarımızın doğal ortamlarında yaşamalarını istiyor.
Size kuyruk salladık.Sevgiler...

3 yorum:

  1. Bana en çok acı veren konulardan birisi de hayvanların eğlence amaçlı kullanılması. Gerçek bir hayvan sever ancak kedisi ya da köpeği ile oynayarak eğlenebilir ama sirklerde ya da havuzlarda yapılan gösterilere ve insanları eğlendirme amaçlı hayvan istismarına sonuna dek karşıyım. Diyelim ki tersi olsaydı ve insanoğlu mutasyon geçirip doğada daha geri bir konuma düşseydi, hayvanlar da evrim geçirip hükmedecek duruma gelseydi, insanları sirklerde eğlence aracı olarak kullansaydı ne hissederdik? Bu hayal ürünü örnek çok tüyler ürpertici oldu değil mi? Ama bizler bunu onlara yapıyoruz ve insanlığımdan utanıyorum böyle konuları düşününce..

    YanıtlaSil
  2. Benimle aynı düşünceleri paylaştığınızı biliyordum:)Az değiliz ama yeterince çok da değiliz,çoğalmak umuduyla.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar 2 köpek bir kedi sahibi olarak bengovilli ev in yorumuna katılıyorum bazen sadık dostlarımıza yapılan bir eziyeti görünce aca tam tersi olsa ne olurdu diye düşünürüm..sevgi ve dostlukla..

    YanıtlaSil