24 Kasım 2010 Çarşamba

NİLGÜN YENİ YIL İÇİN EVİ SÜSLÜYOR







Nilgün 'yeni yıl 'geliyor dedi,başladı evi süslemeye...Bir de kuş evi aldı ama bahçeye asmadı çünkü Tagaddi yaman bir kuş avcısı.Nilgün Tagaddi kuş avlayınca çok üzülüyor Tagaddi'ye kızıyor ama Tagaddi bunu hiç anlamıyor ki ...O bir kedi ,doğasında var hem de Nilgün'e sevgisini böyle gösteriyor ona kuş getiriyor karnı doysun onu daha çok sevsin diye...

7 yorum:

  1. şömine keyiflerine bayıldım, tam aralarına girip yatmalık :))

    YanıtlaSil
  2. Ohhh! Nasıl da keyifle otururmuş. Çoook tatlı maaşallah. Dediğiniz gibi onun doğasında var kuş avcılığı.

    YanıtlaSil
  3. İkisi de çok sevimliler.sevgi ve selamlarımızı gönderiyoruz.

    YanıtlaSil
  4. Yat yat Özge ablası mis gibiler mis :)
    Begonvilli Ev kızlar da size sevgilerini yolluyorlar.Tagaddi sabah erkenden kaçtı ,akşama gelir onun haberi yok :)

    YanıtlaSil
  5. Bayılıyorum ikisine de, en çok Keşkül'e :) Komik olacak ama neyi merak ediyorum biliyor musunuz, bilgisayar ekranından kendi resimlerini gösterseniz tepkileri ne olur acaba :))

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler Serpil.Kızlar üç boyutlu olmayan nesneleri algılayamıyorlar.Örneğin aynadaki kendi yansımaları onları etkilemiyor,yalnız bazen TV deki bazı seslere tepki verebiliyorlar.

    YanıtlaSil
  7. Güzel ve cici bloğuna sevgilerimi bırakıyorum güzel arkadaşım.. Yeni yıl yaklaşıyor ve bizde evimizi süslemeyi çok severiz. Şu sıralar anneciğim hastanede onunla uğraşıyoruz inşallah ameliyatı başarılı geçer de bizde bir nebze rahatlarız ,sonra da evi süslemeye başlarız.. Dilerim yeni yıl huzur mutluluk ve sağlık getirir hepimize.. Görüşmek dileğiyle sevgiler.

    YanıtlaSil