21 Temmuz 2011 Perşembe

Bizim evde temizlik günü







Posted by Picasa

Keşke bir ev kedisi kadar kaygısız , bir kedi kadar oyuncu ve bir kedi kadar tembel olabilsek değil mi ? 
Benim temizlik yapacağım ; evde dip köşe neresi varsa hanımefendilerin tüyünü kılını temizleyeceğim diye canım çıkadursun onlar için her yer oyun alanı, her koşul eğlence ...
Hayat bu kadar eğlenceli olabilseydi ya da biz onların gözüyle bakabilseydik...
Hepinizin hafta sonu çok eğlenceli  geçsin !

11 yorum:

  1. yerim ben seni yaaa. ahh bilmemmi patilerinin değmediği birr tek yer yok üüstüne bir de sandelye minder köşesi diye bişey kalmadı:)))) uçları demir mi kaplatsam diyorum:)))))
    sana ve miniklere de güzel bir hafta sonu diliyorum canım.

    YanıtlaSil
  2. Ouyy güzelim benimm :) en çok sevdikleri şey evde aksiyon olsun. Miya uyumayıp kuduruyo minderlerin arasında :) Hem zaten evlerimiz bizim değil onların evi :) güzel bir hafta sonu diliyorum sizlere ablacığım :)

    YanıtlaSil
  3. Sen bir köle temüzlükcüü hanumefendüsün Colette,
    Ben buldum bu KÜDÜK yavrusunun neden beyaz olduğunu.., temizlik yaparken üstüne çamaşır suyu şişesi devrilmiş. Sen temizle onlar otursun, kimin için varsın Colette ?? :))
    Sana ve tüm aileye güzel ve dingin bir hafta sonu dilek ve sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  4. Hatice senin proje tutarsa sırada ben varım :)
    Yeşimciğim,Miya'yı bilmem ama benim kız her yerde- yatağı hariç-uyuma kapasitesine sahip :)Biz de size güzel bir hafta sonu diliyoruz.
    Ali Bey ,görev ve sorumluluklarımı bilirim ben ,temizlikçi,aşçı,şoför,kuaför ve dahi bilumum işler :)Kızların görevi de güzel ve sevimli olmak,işleri çok zor değil mi ? Güzel bir hafta sonu dileklerimizle...

    YanıtlaSil
  5. Sanırım Küdük küçükken tebeşir yutmuş ondan böyle olmuş
    Pek şirin

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Nilgün hanım, Trabzon'dan yeni döndüm .Geleli bir hafta oldu ama evin temizliğini bir türlü rayına oturtamadım.Ya da bana öyle geliyor.Oğlum Trabzon'da iş için kalınca, Kaju da bize kaldı.Daha doğrusu tamamen bana kaldı.Daha 7 aylık,hergün akıllanmasını bekliyorum.Günde 5 sefer apartmanı yürüme iniyoruz,çıkarken hanim efendi merdiveni tırmanmıyor doğru asansöre gidiyor.Oğlum koca bir torba mama almıştı,sütsüz,ayransız,tavuksuz asla içmiyor.Neyse onuda hallettik de şu çiş olayı beni çıldırtıyor.Devamlı su kabı dolu duruyor acaba ondan mı?Daha küçük olduğundan mı çiçini tutamıyor anlamadım gitti.Dışarıdada her seferinde yapıyor halbuki.Evde ortaya yapmıyor,küçük tuvaleti ona verdik,sürekli her seferinde gaste seriyoruz.Çok şükür diyorum ona da.
    Kızım işte olduğundan anca geceleri ilgileniyor onla.Temizliğimin derecesi artı diyorum.Evi hiç bu kadar çamaşır suları ekleyerek silmemiştim.Ya el yıkamam onu hiç sormayın.
    Sokaktan gelince önceleri ıslak mendille siliyorduk,şimdi kucaklayıp banyoya sokup yıkıyorum.Tabii yorgunluğum cabasına.Bu yaştan sonra çocuk eğitiyorum sanki.Hadi gezmeye diince o kelimeyi anlıyor.Akıllı olmaya akıllı.Mama kabını doldururken asla saldırmıyor,bekliyor.Benimle yatmaya can atıyorda yatağıma giremiyor cibinlik yüzünden.Komutları güzel alıyor almasınada şu tuvalet olayını hep böyle uğraşırsam ne olur halim diyorum.Kışın halıları serene kadar bu işi halletmeliyim mutlaka.Lütfen azıcıkda olsa bana tüyoları verin daha ne yapabilirim.Artık evde bu bizim torun diyoruz.Gerçekten kendini ne yapıp ne edip sevdiriyor.Kapıda bizi bir karşılaması var ki anlatamam.....KAJU nun BULLTERRİER olduğunu sanırım söylemedim.Tuttuğunu koparan cinstenmiş.Şimdilik biz sağlamız,tek acı olay muhabbetimizin gidişiydi.Okadar sevgiye herhalde bizi ısırmaz umarım.Nilgün hanım çok uzun yazdım biliyorum,ne olur kusuruma bakmayın.Fırsatım varken hepsini anlatayım istedim.
    Bahçede iyi keyifler diliyorum,siz zaten yıllarca çalışıp o keyfi helalinden hak ettiniz.Hoşca kalın.

    YanıtlaSil
  7. Çok şeker ya!En olmadık yerlere yatarlar...Şanslı da yastığımın üzerine yatmak istiyor.İzin vermeyincede bana küsüyor.Koltuğumuzun altı kasalı.Oradan bir şey almak için açtığımda sesizce girip oraya yatıyor.Ah ah işimiz zor:))Ama bu zorluğu seviyorum ben.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. elimde bant sürekli tüy topluyorum napalım sevgi emeksiz olmaz:)

    YanıtlaSil
  9. Mutlaka girecek bir delik bulurlar :) Alex ilk geldiğinde çopk ama çok küçüktü. Arkadaşımın kedisi Alex ama elimde büyüdü sayılır :) Geldiğinin 2. günü bir dolabın öyle bir köşesine girmiş ki sesini duyuyoruz hanfendi yok ortada. Bulana kadar 3 saat dört dönmüştük :)

    YanıtlaSil
  10. colet temizlik yapsın nasıl olsa halılardan sonra buraya gelir ben burda keyif yapayım he he (valla sevgili colete fotoğraflar bunu diyor sanki )

    YanıtlaSil