23 Temmuz 2012 Pazartesi

Sıcak başımıza vurdu !


Fotoğraftaki kediyi bulun :)

 
Şaşkın şey :)))


Bu evde en serin yer neresi ben bilirim ,burası mı,şurası mı ? I ıhh ! En serin yer merdivenmiş canım. 
Ben Deli Dumrul ,merdivene yayıldım,geçenden bir akçe geçmeyenden döve döve bin akçe ... İyi de ben akçeyi ne yapayım ? Şöyle en kokulusundan bir yaş mama olsa neyse .

12 yorum:

  1. Sevgili Nedret hanımcığım bu sıcaklarda sizinkiler ne alemde? Bizim kızlar resmen pestil gibiler:(

    YanıtlaSil
  2. He he heeee :))

    Deli Dumrul vergisi ve bonus olarak da bir adet balıklı mama benden! Yine de döverim derseniz; Sultanımızın pati dayaklarına boynumuz kıldan ince....

    Küdük hanım Sultanımızın yer ve renk tercihinize hayran oldum. Onun zaten ne kadar zevkli olduğunuzu ilk bakışta anlamıştım zate!!!

    Keşkül nerelerde aceba! Hareme dadanan oğlanın mı peşinde yine? Bu sıcaklarda bile iş başında yani, çalışkan bu kız çalışkannn vesselam :))

    Ez cümle; pati, gıdık, burun, kafa, kulak, göz vb. uygun olan her yerinizden pus eder; bir selamınızı bu garip kulunuzdan esirgememenizi reca ederim!

    YanıtlaSil
  3. Heh heh ! Keşkül abla traş oldu da çıplak haliyle poz vermek istemiyor. Namuslu kız çocuğu ne de olsa :))) Hareme dadanan oğlan kapımızdan gitmek bilmiyor ,bu hafta ona da aşı takvimi başlatıyorum ,bahçede bakacağım ama eve almayacağım !
    Küdük hanım görüldüğü üzere en münasebetsiz yerlere konuşlanmaya devam ediyorlar.
    Tagaddi hanımefendiye gelince afiyetteler maşallah sağlığınıza duacılar :)
    Bizler de sizleri çok öpüyoruz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh en azından serinlemiştir kuzucuğunuz! Evet, tabii, aziz mübarek Ramazan'da müstehcen yayın yapmasın bence de...

      "Kara" oğlan adı gibi gözü kara çıktı yani! Kaleyi dıştan da olsa fethediyor afferim ona da gitti yine sizin üç aylıklar dört patiye :) En iyisi Tagaddi vergileri arttırsın!

      Sil
  4. Biliyor maymun kendine yakışan renkleri :)Off hepsi mıncırmalık. Bütün tombik yanakları ve dahî ıslak burunları öpüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Hanimlar ne bitmez bir Cumartesi - Pazariniz varmis. Hafta sonu yazisi diye bizi 1 aydir oyalayip yuzunuze hasret biraktiniz. Meraktaydik, gorduk, gozumuz senlendi sukurler olsun.

    Pamuk Prensesin Vintage takintisi, Tagga'nin minimalist yaklasimi, Keskul Hanim'in Naifist hayat tarzi bir kez daha tescillenmis oldu.

    Nacizane, Kara Bey'e gelince, once haddini bilmeli, sonna da Yeniceri'likten Harem Agaligina gecis icin Deli Dumrul vergisi de dahil olmaklan, daha bin firin somun ile beraber odeyecegi pek cok bedeller olacagini bilmelidir zannimca. Oooo saray nufusuna dahil olmak o kadar kolay olsaydi, oooo yani....

    YanıtlaSil
  6. Maşallah güzellere.
    Aşkım ve Külkedisi de dolapların içinde:)))

    YanıtlaSil
  7. Pek yakışmış dolaptaki kutuya. Fotomodellik ruhlarında var, ne güzel pozlar.

    YanıtlaSil
  8. ayyy serseri ne işin var bu sıcakta ordaaaa:))hahaha çok alem bu kızlar.sevgilerrrrr

    YanıtlaSil
  9. dolap içlerini bizimkiler kışın tercih ediyor..:)
    yazın.. banyo kapısı önü ve duşakabin içi onlar için en güzel yerdir..
    sizinkilerde pek tatlılar..

    YanıtlaSil
  10. Allah yarabpisi bayıldım ben kızlara maşallah çok güzeller... Onlarda haklılar sıcakdan nereye yatıp serinliyceklerini bilemiyorlar... Benim oğlumda ya dolap içinde yada duşun altında...

    YanıtlaSil