22 Ağustos 2012 Çarşamba

Bizmkiler komşudaydı

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gittikleri her yerden bir dolu fotoğrafla gelirler. Oralarda gördükleri arkadaşlarımın ne kadar güzel olduğundan söz ederler. 
Bu kez Midilli'ye gittiler. " Komşuya gideceğiz " dediklerinde ,komşunun bu komşu olduğunu anlamamıştık. Bize tatlı yaşlı anneanneyi emanet ettiler. Ben onunla yattım geceleri. Keşkül evi bekledi. Tagaddi de akşamları evdeydi ,anneanne merak etmesin diye. 
Annemi çok özledim ama . Tatlı kadını çok seviyorum . Keşkül'den daha çok seviyorum hatta. Gelince çok çok öptüm O'nu. Evimi de seviyorum ama annemi daha çok seviyorum. Onunla olayım da nerede olursam olayım farketmez.
"Eee anlat " dedim " anneme ,"oralarda arkadaşlarıma iyi davranıyorlar mı?" . "evet " dedi ,her yerde gördüm onları,restaurantta,caféde,otelde...Merak etme yemeğimi seve seve paylaştım onlarla ama zaten hepsi çok tombul ve bakımlıydı. İşte fotoğraflar burada."


Seni seviyorum anne ,bir daha beni yalnız bırakma olur mu?
Posted by Picasa

7 yorum:

  1. Ne güzel gezmişler hepsi de birbirinden güzel ve sevimliler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Esen Avrupa hayvan haklarında bizden fersah fersah ileri . Hayatlarının her yerinde birlikteler. Gel de kıskanma!

      Sil
  2. Kuzum benim :)
    Yalnız bırakmaya insan kıyamıyor ama ne yaparsın?
    Çanta değil ki, koluna takıp her yere götürebilesin.
    Öp onu kocaman annesi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ella'm bu kız bambaşka. İnan Keşkül köpek olmasına rağmen daha başına buyruk. Küdük çok insan canlısı. Evde ben neredeysem o da orada öyle yaşıyoruz yani :) Nereye gitsem aklım onlarda kalıyor,insan çocuğunu yanında götürebiliyor ama biliyorsun evcil hayvanla seyahat olmuyor işte :(
      Öptüm onu hem kendim için hem de senin için!
      Sevgiler!

      Sil
  3. Seni öyle annenin kollarında mahsun mahsun bakarken görünce zaten anlaşılıyor anneni ve babanı ne kadar özlediğin! Ama annen de seni çok özlemiş belli ki! Yoksa o sıcaklarda sen dizinde otururken bile ufaktan şikayetlenirken; şimdi seni nasıl sımsıkı bağrına basmış baksana :))

    Tagaddi' nin uslu kız olmasına en çok ninen sevinmiştir. Keşkülcük duyduğuma göre dar da kalmış; üzüldüm ona da!

    Ama olsun; sayılı gün çabuk bitmiş:)) Ailen yine biraraya gelmiş.

    Hasılı kelam gökten üç elma ve bir kaya düşmüş; 3' ü sizin, kaya da Ramazan'ın başına!

    Öpüyorum başta sen olmak üzere tüm kızkardeşlerini - patiden, burundan, gıdıktan ve Allah nereden verirse oradan işte!

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Nurdan hanımcığım kızlar nineyi üzmemiş sağolsunlar ama Ramazan'ın kafasına düşen kaya dileğinize can -ı gönülden Aminnn! diyerek katıldım. Kazanan kaybeden yok belki ama ben bir şey daha öğrendim. "Tırnağın varsa kafanı kaşı" "Kimseye güvenme!" Keşkülcüğüm canım kızım ,temiz kızım evimizi kirletmemiş ya daha ne diyeyim ben O'na ? Sevgiler benden gelsin size ,ıslak öpücükler kızlardan!

    YanıtlaSil
  5. Kediler çok güzelll:)))Bayıldım.Kedi ve Köpekleri sevmeyeni ben sevemiyorum.

    YanıtlaSil