13 Ağustos 2012 Pazartesi

Dostluk ve sadakat


Günlerdir facebookta bu fotoğraf dolaşıyor. Muhtemel siz de rastladınız.
Hikaye şu; Wisconsin'de bir adam 8 aylık bir yavruyken sahiplendiği köpeğini gölde uyutuyor. Çünkü köpek çok yaşlanmış ve romatizmadan dolayı kemikleri o kadar çok ağrıyor ki artık bu ağrıları yüzünden uyuyamaz hale gelmiş. Yılın bu zamanı ılık olan gölün suyu Shep'in ağrılarına iyi geliyor ve sahibi de onu kollarına alarak bir parça rahatlamasına yardım ediyor. 
Dostluk ve sadakat adına ibretlik bir görüntü. 
Fotoğrafın izini sürdüm ve orjinali BURADA.
Keşke kendi sayfamda buradan paylaşsaydım zira alıntı yaptığım sayfadaki  yorumlar midemi bulandırdı :( 
İnsanlığın dini ,dili, milleti ,ırkı ve cinsiyeti yok arkadaşlar. İnsan insandır !
Mutlu bir hafta dileklerimle!

8 yorum:

  1. köpeğin suratındaki ifade beni mahvetti:( canımmmm

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Gül,bu dostluk insanoğluna ibret olacak nitelikte. Köpeğin mutlu huzurlu görüntüsünün altındaki teslimiyet ve minnet anlatılacak gibi değil gerçekten de... Sevgiler arkadaşım!

    YanıtlaSil
  3. Ben de görmüş ve facebook'ta cennet varsa, bu adam cennetlik diye yorum yazmıştım:)ancak şimdi aklıma geldi adamın banyosunda küvet yok sanırım, küvet olsa ılık suya orada yatırsa köpeğini daha iyi olur...zavallıcık inşallah çok acı çekmeden hayatını tamamlar:(((yüzündeki huzur dolu ifadeye bittim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şey benim de aklıma geldi.Umarım canım,bu dünyadan huzur içinde ayrılır.

      Sil
  4. Bende böyle sadakat örneği görülmemiştir diye düşündüm ve paylaştım üstelik tamda benim köpeğimin eve gelmediği gün okudum yazıyı.Benim karabaşımda yağmurdan korkup gitti ve bugün yok ortalarda ..((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Esen Ceyhun bu yorumun geldiğinden beri Karabaş'ı düşünüyorum. Umarım geri dönmüştür. Her yıl onlarca köpek havai fişek gürültüsü ve gökgürlemesi nedeniyle korkup evden kaçıyormuş. Bazıları dönemiyor maalesef:( Gönülden dilerim ki Karabaş sizi çok üzmeden döner evine... Sevgilerimle.

      Sil