3 Temmuz 2011 Pazar

Keyif !



 Sevmek ve sevildiğini bilmek... İster insan olsun,ister hayvan her canlı için olmazsa olmaz...Ve mutlu olmak için bazen tek başına yetip artar bile...
Seni seviyoruz koca kız. Ortalığı döküp saçmanı,gezinirken kuyruğunla devirdiklerini toplamayı, tüylerini sağdan soldan ,üstümüzden başımızdan temizlemeyi ... Hasta olunca çocukmuşsun gibi başında beklemeyi,beni göremeyince ağlamanı,''haydi parka''sözünü ikiletmeden kapıya dikilmeni,tabağındaki yemeği saniyede silip süpürmeni,kedilerin tabağından aşırmanı,şıllop şullop ! su içerken etrafı ıslatmanı,yattığın yerde dört dönüp örtü minder ne varsa dertop etmeni... Kısacası her şeyini çok seviyoruz be kızım !

11 yorum:

  1. pek tatlı pek yemelik bir şey buu :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel demişsin Nilgüncüm, sevgileri olmasa bu dediklerine katlanmak zor... Hep çocuk kalan, sadece sevgi ilgi bekleyen, hep sadık, sevilmez mi :)

    YanıtlaSil
  3. Ayyyyy tatlım o benim, çok güzel pozlar bunlaaar :)

    YanıtlaSil
  4. çok tatlııı.bende seviyoruuummmm:))))

    YanıtlaSil
  5. Herşeylerine katlanıyoruz:)) Benim çirkin kız yeni âdet çıkardı, geceleri ayni yastığı paylaşır olduk. Tepemde uyuyor, saçlarımı karıştırıyor. Arada uyanıp elini ayağını okşuyorum, çok mutluum. Başıma bir de sabahları yastıktan tüy temizleme işi çıktı ama olsun, şikayetçi değilim:)))

    YanıtlaSil
  6. Hatice bana da öyle geliyor ,Keşkül mutlu bir köpek.
    Kiraz Limanı teşekkürler,öyledir kendileri.
    Banucuğum anladın sen beni :)
    Halime,teşekkürler...
    Nedret Hanım biz Küdük'le yıllardır öyle yatıyoruz :)

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Colette !
    Ben bunlar böyle yapınca KOCA SIPA diye sesleniyorum. Tam boğuşma ve ortalığı dağıtabilme anı. Artık nasıl olursa.
    Mutludur ayrıca mutlu, anne babaya bakmak lazımm.
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Ali İkizkaya ,sizin evin halleri de bize benziyor anlaşılan :)))

    YanıtlaSil
  9. Colette Hanımefendi !
    Benimkiler(o Kadar Çok ki)
    Sokakta yaşayıp evi ahır diye kullanıyorlar. Ben de O ahırın bakıcısı, mama temin edicisi, temizlikçisi ve dekoruyum, ilişkimiz içersinde.
    Bir de babam biz çocuk iken, dağıttığımız odamızı gördüğünde İT OYNAMIŞ YONCA TARLASINA DÖNMÜŞ ODA derdi. Hem size armağan olsun hem de babamın kulakları çınlasın. Annemde ben sokaktan geri gelince, SOKAK KÖPEĞİ OĞLUM, ARKADAŞLARIN SURATINI YALASA DOYAR derdi. Benim ailemde köpek hakaret değil sevgi kelimesiyle eş anlamlıydı..
    VOFF VOOFFFFF

    YanıtlaSil
  10. Çok güldüm ve muhterem pederinizin lafına bayıldım. En kısa zamanda kaynağı belirtilmek suretiyle kullanılacaktır. İyi geceler dileklerimle...

    YanıtlaSil