19 Ağustos 2011 Cuma

Mutlu geçsin hafta sonunuz !


Bu sıcak yaz günlerinde bizi unutmayın! Kapınızın önüne koyacağınız bir tas su ,bir kap mamanın size vereceği huzurla çok güzel geçsin hafta sonunuz !

11 yorum:

  1. Çoook tatlısınız siz. Minik ve Jane de güzel dileklerinize ve ricanıza katılıyor.

    YanıtlaSil
  2. Bu sabah yaptım bunu. Yalnız söylemeden edemeyeceğim; bazı köşelerde, dükkan önlerinde su ve mama kaplarının hali çok kötü. Hiç olmaması daha iyi dedirtecek görüntüler. İçinde yosun tutmuş sular, küflenmiş, kokuşmuş, köpük köpük yiyecekler. Bunların o hayvanları zehirlemekten ve çevre kirliliğinden başka bir işlevi olamaz. lütfen bir iş yapıyorsanız takibini de yapın.

    YanıtlaSil
  3. Aaaa, yazdıklarımı okuyunca gördüm ki, sanki size söylemiş gibi olmuşum. Aman yanlış anlamayın hanımefendi. Sözüm o kapları bırakıp bir daha ilgilenmeyenlere.

    YanıtlaSil
  4. Değil mi ama ? Ben de aynı şeyleri düşünüyorum ve söylüyorum. İşin kötüsü sağa sola bırakılan kokuşmuş yemek artıkları insanların çoğunda olmayan hayvan sevgisini hayvanseverlere nefrete dönüştürüyor :(

    YanıtlaSil
  5. Bu sıcak yaz günlerinde en uygunu biraz kuru mama ve sık sık tazelenen su kapları. Yemek artıkları gerçekten şu günlerde sorun olabiliyor ama belli hayvanlar o an gelip tüketeceklerse olabilir tabii ki..

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bir duyarlılık bu yaz çok sıktı tr de bu uygulama aşağı yukarı her kapıda vardı.. Allah razı olsun yapan herkezden..
    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Colette Hanımefendi !
    Yazları restaurantlar dan falan fazla yiyecek çıkıyor, yazları idare edebiliyorlar. Bir de onlarla ilgilenebilecek fazlaca insan mevsimden ötürü sokaklarda oluyorlar. Yaz daha kolay geçiyor susuzluğun haricinde. En zoru kış ayları, bir de hamilelik falan olunca.
    Elimizden gelenin yine de iyisini yapmaya çalışalım onlar için.
    Bir de sizin resimler ufaldı, güzellikleri detaylı seyredemiyoruz, nolcek bu durummm.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Yemekbiraşk,daha da artmalı :)
    Ali İkizkaya beyefendi,mesaj alındı ,fotoğraflar büyüyecek :)

    YanıtlaSil
  9. Küdükçüğüm; şehirlerde yoğurt kaplarını çöpçüler topluyormuş, öyle duydum ve üzüldüm sizin adınıza. Ama buralarda evler müstakil ve öyle bir sorun yaşamıyoruz şükür. Benim Pako bile, sitenin kedileri gibi kapı önündeki koca yoğurt kabından içiyor suyunu..Evdeki kabı duruken..Onları yalnız bırakmasın diye herhalde:)) Sevgiler hayatım, çok güzelsin..

    YanıtlaSil
  10. Allahım ne güzel bir kedisin sen!
    Benim karamık Miso'dan sonra sen bana pek bir akça pakça geldin hii hii :)
    Öperim o pembiş burnu ben :)

    YanıtlaSil