18 Ağustos 2011 Perşembe

Sıdıka'ya Ev !

Bir blog yazarının ricası. Sıdıka'ya ,yani kedisine ev arıyor. Normalde ev kedilerinin her ne olursa olsun ev ,aile değiştirmelerine razı olmam ve aracılık etmem ancak durum başka. Bir küçük yavrunun sağlığı söz konusu. İlgilenirseniz tık tık


7 yorum:

  1. Hemen paylaşıyorum...Duruşu ne güzel...
    Mırk...

    YanıtlaSil
  2. Hemen paylaştım. İçim sızladı.. İyi şanslar Sıdıka'cık..

    YanıtlaSil
  3. Sıdıka'nın durumu ne oldu acaba? Bir çok hayvansever arkadaşımız sayfalarında duyurdular ama Sıdıka'nın sahiplerinden hiç ses gelmedi. Keşke iyi bir yere yuvalandığı haberini alabilsek de rahatlasak.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Begonvilli Ev,ailesinden henüz ses çıkmadı. Ayrıca başta siz olmak üzere ilgilenen,duyuran tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. Sıdıka'nın annesi oğlunun rahatsızlıklarından dolayı hastanede koşturuyor. Haftaya bir operasyon geçirecek oğlum onun öncesi tetkikler yapılıyordu. Hiç bakamadım bloğa. Çok teşekkür ederim ilgi ve desteğiniz için. Maalesef henüz Sıdıka ile ilgili bir gelişme yok. Çok çok dua edip bekliyorum bir sonuç çıkmasını çünkü zaman sürekli aleyhime işliyor. Destekleriniz için sonsuz teşekkürler.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Colette Hanımefendi !
    Gittim okudum Sıdıkayı. İçim paralandı. Ayağında garibimin platin varmış. Kaza geçirdi galiba. Anne babası iyi insanlar, güzel insanlar. Aklım hep Sıdıkada yazdığınızdan beri. Tekirleri severim. Alırımda Sıdıkayı. Fakat ev sahibimin karısı ben evde olmadığım zaman götürüp ormanda uzak bir yere atıyor. Hercai yi de öyle yapmıştı. Bu yüzden hep yanaşma besliyorum onlara bir şey olmasın diye. Ama Sıdıka var aklımın köşesinde. Kediler insandan ziyade eve bağlı olurlar, haklısınız.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Ali İkizkaya beyefendi ne diyeyim sizin ev sahibinin karısını da yaşlanınca çocukları götürüp ormana bıraksın !Benim burada durumum farklı değil inanın sokak kedileri bahçelerine giriyor diye onları zehirleyeceklerini söyleyen delilerle başım dertte :( İzmirdeki bütün kediler benim ya gelip bana söylüyorlar.Bu konuda yaralıyım ama bakmayın yazmıyorum,canlar sıkılmasın diye...

    YanıtlaSil