21 Şubat 2012 Salı

Kediler için










 KAYNAK

Kedilerim kendileri için aldığım hiçbir yatağı beğenmediler. Hatırım için bile bir kez olsun yatmadılar. Başta benim yatağım olmak üzere yün sepetlerim, dolap üstleri,dolap içleri,koltuk tepesi kısaca o gün paşa gönülleri nereyi istediyse oraya yattılar. 
Hanımefendiler için ben de böyle yataklar hazırlamak isterdim ama artık pes ettim ! Zamanıma da emeğime de yazık. Paşa gönülleri nereyi istiyorsa orada uyusunlar!

22 yorum:

  1. Yataklara ve içindekilere bayıldım.Şanslıda paşa gönlü nerede isterse orada yatanlardan ama ayrıcalıklı yerleride var.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Aynı fikirdeyim, daha doğrusu Minnoş da senin kızlar gibi düşünüyor:)) Biz kölelerin haddine mi onlar adına karar vermek:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Halimeciğim aman aman kulaklarına gider de yeriz tırmığı !

      Sil
  3. uff acayip güzelmis bunlar:) evet sanirim daha cok sahiplerini mutlu edecek dekoratif seyler bu bavul yataklar yoksa onlar pencere pervazidir, kapi esigidir, efendime söyleyim kucaktir, masa altidir nereyi isterse pasa gönülleri orada uyuyorlar..

    ne zamandir selam edemiyordum size de, uzak kaldim telaselerden bloglardan.. sevgiler, selamlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nisa hanım aynen öyle bizi memnun eder sadece yoksa onların yatakla filan ilgilendikleri yok.

      Sil
  4. Bekleyin kızlaar anne çok cici bir yatak hazırlıyor size.Atölyede bekliyor.Bu hafta biter muhtemelen.İçine yünlerinide koyduğunda anneniz,değmeyin keyfinize...:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şeyda hanımcığım ,o da bana kalmayacak değil mi?

      Sil
  5. inanılmaz güzel fikir bunlar... fakat sizin kızlar keyfine pek düşkün ve özgürler ...sanırım böyle olmaları daha hoş evin hakimi biziz diyorlar sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Fikir projeleri,kedi milleti toptan böyle galiba !

      Sil
  6. Ah bu maymunlar. Arkadaşım Uyku için mdf'den iki katlı oyun evi yaptı, terası da yatak. Nasıl da özenmiş. Kapısı kedi kafası şeklinde üzerine oymayla adını bile yazmış. Alçak bir kerecik ne içine girdi, ne üstünde yattı. Demonte edip kaldırdım. Şİmdilerde aklımdaydı, içine halı kaplasam sever mi acaba diye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nihal hanım Küdük'ün ilk doğum gününde ben de benzer bir hediye yollamıştım. O zamanlar oğlumla Ankara'da yaşıyordu,o da bir kere bile girmemiş içine :(

      Sil
  7. Dantelli mavi val,z, alayım lütfen.
    Üzerindeki de kalsın:)

    Kedi sever,hatta çook sever bir arkadaşım daha oldu benim.
    İzliyormusun bilmiyorum ama...

    kedidefteri.com
    bir bak,seveceksin canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tülinciğim valiz neyse de o kedi benim de favorim,baksana ne kadar şapşal :) Aybige'yi ben de tanıyorum,bu alemde kediciler birbirini buluyorlar bir şekilde :) Teşekkürler canım!

      Sil
  8. ayyy fıstık da öyle nereyi, istersa orada yatar, ama özellikle kucakta uyumaya bayılyor. şu anda dizlrimin üzerinde uyuyor:))))

    YanıtlaSil
  9. ben de çok heves etmiştim ilk başlarda ama sonuç sizinkilerle aynı oldu:) ilk başlarda bir heves geldi yattı ama sonra yüzlerine bile bakmadı Aşkım:) bir tek ördüğüm bir yatağa biraz fazla ilgi gösterdi, o da ancak o kadar:)))
    ama bu bavullu çalışmaları ben de çok beğeniyorum... hatta büyük, deri ve çok eski bir bavul var bizde onu belki denerim diye saklıyorum... anlayacağınız ben hala akıllanmadım:)))
    sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşımcığım ne diyeyim ,sana kolay gelsin,''yenilen pehlivan güreşe doymazmış ! ''

      Sil
  10. Keşke yatsalar, uğraşır didinir ne yataklar yaparız ama nerdee...:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nedret hanımcığım onların malla mülkle işleri yok. Ne güzel değil mi? Haa yatsalar sırf kendimi tatmin için neler neler yapardım o başka :)

      Sil
  11. :)) evin heryeri onlara yatak baştan alışanlar böyle yatıyordur belki:))
    dün çarşıda gördüm vitrine sepet içinde yastık üstünde miskin misikn uyuyan bir kedican :)) bayıldım çok tatlıydı.Ahhh dedim benimki olacak o vitrin ne hale gelirdi:)
    geniş mekanlı evler için güzel fikir içlerindekiler de çok şekerler.

    YanıtlaSil
  12. yaa bayıldım gerçekten, bayıldım hem pisiciklere hem de fikre..

    YanıtlaSil