12 Şubat 2012 Pazar

Maruzatım var !



Merhaba canlarım,
Bu kucağında tedirgin ama çaresiz poz verdiğim şahıs benim doktorum Kürşat. Yok bana bir şey olmadı merak etmeyin,o her ay gelir bizim eve hepimizi aşılar,kulaklarımızı kontrol eder ,ateşimizi ölçer ,Keşkül'ün tırnaklarını keser (Anne kesemiyor çok sertmiş ) Anneyle konuşur gider. Gerçi konumuz bu değil ,konumuz kıskançlık...
Biz Küdükle hiç geçinemiyoruz,Keşkülle bir sorun yok ,o zaten bir köşeden bizi izlemekle yetinir ;hiç karışmaz kedi işine!
Dün artık galiba bardağı taşırdık .Küdük benim mama kabıma midesini boşalttı ben de gidip onu bir güzel patakladım. Ortalığa çiş yapma huyum yoktur ama bu kızın yüzünden onu da yapacağım az kaldı,benim kumumu kullanıyor sanki kendi tuvaleti yokmuş gibi. Ben sokakların kanunundan anlarım,kafam kızdı mı patlatırım bir pata,ohhh rahatlarım ! Anne her seferinde bana kızıyor,o içten pazarlıklı Küdük'ün güzel yüzüne maviş gözlerine aldanıyor. Küdük anne kuzusu,ona yaranmak için her şeyi yapar. Ben öyle şeylerden anlamam,canım isterse kendimi sevdirim bizimkilere istemezse hart ısırırım ellerini kaçarım. Biri şu Küdük'ü alsın karşısına kedi gibi konuşsun yoksa karışmam. 
Benden bu kadar ,ben kaçtım,hepinize iyi pazarlar !

16 yorum:

  1. Yazık ama Tagaddi'ye :(
    Küdük bence tam samanaltı iş çevirme uzmanı :)
    Ne demek Tagaddi'nin kabına mide boşaltmak? Ne demek tuvaletini kullanmak? Çok ayıp!
    Burada colette'nin, Tagaddi'ciğe sahip çıkması ve onu azıcık kollaması gerekiyor bence :)
    Şu masumiyete bak... :)))

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Ella ne yapacağımı şaşırdım,çok kavga ediyorlar. Kışın Tagaddi evde hapis o nedenle çok hırçınlaştı,Küdük'ün de onu etrafında fazlaca görmekten kıskançlığı tavan yaptı. Bahara kadar ya sabır!

    YanıtlaSil
  3. Bahara ne kaldı colette'cim?
    Şunun şurasında 1.5 ay daha sıkmaktan başka çare yok dişlerini :(
    Sabır diliyorum, dilerim bu sürede daha büyük kıskançlıklar yaşanmaz :(

    YanıtlaSil
  4. kıskanc şey seniii:)))))

    YanıtlaSil
  5. Tagaddim seni anlıyorum güzel yüzlüm benim:) Ama sen de biraz daha sakin ol, aileni üzme. Bak hem Küdük de çok şeker, sen de istesen aslında çok iyi anlaşabilirsiniz. Bak bizim Külkedisi de Aşkım'ı yanına yaklaştırmıyor. Aşkım ne zaman onu koklamak istese hemen bağırıp bir de pati atıyor. Sanırım senin de dediğin gibi sokakların kanunları, kuralları daha farklı. Ama sen sokakta sokak kanunlarını evde ev kanunlarını uygula ki hepiniz mutlu olasınız:)
    Tamam mı tatlı şey seni:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay Ayşımcığım sorma ben de anlıyorum ama biz kışın bahçeli evde değiliz sokağa çıkarsa kaybolur buralar beton yığını :( Neyse bahara az kaldı sabır!

      Sil
  6. çok alem bu kızlar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook alemler sevgili Özge ,sende tek çocuk var düşün benim halimi :)

      Sil
  7. Ah benim kuzucuğum, her birinizin apayrı karakter özellikleri var. Ne yapsak ne etsek değiştiremeyiz. Allah anneciğinize kolaylıklar versin:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sevgili Yasemin hepsi apayrı ,Kim demiş kedi diye onlar da birer birey işte. Sevgilerimizle...

      Sil
  8. Ah ben de korktum veterinerinizin kucağında görünce. Neyse ki hasta değilmiş:) Dün biz de aile boyu kontrolden geçtik. Jane'imizin kulağında enfeksiyon varmış, ilaca başladık. Sizin kızların anlaşamaması çok üzücü. Bizde de ara sıra oluyor ama genellikle muhabbetleri iyi çok şükür.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili komşum ,şükür hasta değiller ama sıkıntıdan patlama noktasına geldiler,beni de çok yoruyorlar. Hanım kız Jane'e çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyoruz. Sevgilerimizle...

      Sil
  9. Sevgili Colette Hanımefendi !
    İşiniz zor, Allah kolaylık versin. Tagaddi kuşum bir haylice gerilmiş anlaşılan. Fakat Küdük ün yaptıklarını da tespit etmişsiniz.
    Anladığım kadarıyla Tagaddi özgür bir ruh. Gelsin gitsin o kadar. Sokakların yalnız gülü. İçi sıkılıyor tabii...
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ali bey,işim zor gerçekten . Şunun şurasında 1,5 ay kaldı bahara değil mi? Bahçeli eve gideriz kızlar da rahat bir soluk alırlar ben de. Sevgilerimizle...

      Sil
  10. Ortalık karışmış.Bahara az kaldı Tagaddi...Üzmeyin anneyi...
    Kolay gelsin Nilgün'cüm...
    Kızlara ve sana sevgiler:)

    YanıtlaSil