13 Mart 2012 Salı

Küdük hasta :(


Kuzucuk anestezinin etkisinden tam olarak kurtulabilmiş değil. Gözünün tekini henüz açamıyor !








Keşkül O'nu hiç yalnız bırakmıyor,neyi ne kadar anlıyor bilmem ama çok üzüldüğü belli...




Sevgili dostlar bir süredir sizlere ses veremiyorum. Sağolsunlar merak eden dostlarım olmuş. Yüzünü görmediğin sesini duymadığın hatta bazıları dünyanın öteki ucunda yaşayan güzel insanlar tarafından merak edilmek ne güzel bir duygu. 
Çok şükür ben iyiyim ama küçük Küdük'ümüz yaklaşık iki haftadır hasta,bir türlü düzelemedi. Çok narin ,ufacık bir kediydi zaten şimdi yemek yiyemediği,yediklerini de birkaç dakika içinde çıkardığı için iyiden iyiye ufaldı kuzucuk. Geçen hafta serum takviyesiyle kendine gelmişti ama tekrar kötüleyince dün yeniden kliniğe götürdüm. Narkoz verilerek endoskopi yapıldı,kan alındı,serum verildi. Tüm gün klinikteydi,akşam eve getirdim,zorla bir şeyler yedi ama hala narkozun etkisinden tam olarak kurtulmuş değil :( Tahlil sonuçları bu gün çıkacak,umarım kötü bir şey beklemiyordur bizi...
Evcil hayvanlar zamanla evinizin birer bireyi oluyorlar ,onlar için bu kadar endişelendiğim için beni anlayacağınızı umuyorum.
Küdük için dualarınızı esirgemeyin lütfen ! 
En kısa sürede güzel haberler ve yeni paylaşımlarla birlikte olmak dileğiyle bizden size kucak dolusu sevgiler...

12 yorum:

  1. Kıyamam ben ona :( İçinizi ferah tutun umarım ciddi bir şey değildir.

    YanıtlaSil
  2. Ah çok geçmiş olsun , kıyamam pamuk kuzuya.
    Halamızın kedisi köfte de geçen hafta benzer bir durum yaşamış, serumlarla beslenmiş hep, virus kapmis bir sekilde bir yerden demisler ona, iyiymis simdi, umarim kuduk de oyle atlatir onemli bir sorunu yoktur.
    Tekrar cok gecmis olsun, Duck abisi de opup kokluyor onu :)

    YanıtlaSil
  3. Ah benim meleğim, mahsun halini görünce yüreğim sızladı.

    Sevgili komşucuğum, ben de çok merak ettim. Galiba şu Facebook hesabımı yeniden açacağım. Bloglarda bazen gözden kaçıyor bazı yazılar. Nasıl üzüldüğümü anlatamam. Kuzucuğuma nazarlar mı değdi:(( Acil şifalar diliyorum. Biraz yemeğe başlasa toparlanır ama kim bilir ne sıkıntısı var ki yiyemiyor. Veterineriniz mutlaka iyi bir veterinerdir. Lütfen beni de bilgilendirin tahlil sonuçları için.

    Ben de daha kendime gelemedim. Yaşadığım üzüntüler yüzünden uyku bozukluğu ve iştahsızlık sorunu yaşıyorum. Parkta bulduğum yaralı kedi ile uğraştım epeyce. dün taburcu oldu. Ayrıca ev bakıyoruz. Pazar günü yüzde seksen içime sinen bir ev buldum ama çok uzak diye annem bize küstü:(( Neyse vaktinizi almayayım, Küdük'cüğümün iyi haberlerini bekliyorum. Lütfen kendinize dikkat edin.

    YanıtlaSil
  4. Ben kıyamam ya o yavruya, ne kadar bitkin görünüyo, doğru söylüyosun ablacım, onlar evin çocuğu, ayaklarına çöp batsa bizim canımız yanıyo. İnşallah kısa zamanda düzelir. Kediyle köpeğin dostluğu da ancak böyle resmedilebilirdi. Çok güzel ikisi de...

    YanıtlaSil
  5. Çok üzüldüm,geçmişler olsun
    Acil şifalar diliyorum
    İnşallah çabucak atlatır
    Sevgiler hepinize

    YanıtlaSil
  6. Ah canımın içi. Çok geçmiş olsun. Eminim iyileşecektir, onların bünyeleri bizden daha kuvvetlidir. Ama ağzı yok dili yok, anlatamaz ki derdini. Bu sıralar blog arkadaşlarımdan çok duyuyorum kediciklerin hastalık haberlerini. Salgın filan mı var korkusuyla, sitenin bahçesindeki pisileri mıncıklayamıyorum, bir şey varsa Uyku'ya taşımayayım diye. Mamalarını verip konuşarak sevebiliyorum ancak.
    İyi haberlerinizi bekliyorum.

    YanıtlaSil
  7. Ah Nilgün Ablacım çok çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir :( bütün dualarımız sizinle.

    YanıtlaSil
  8. Aaaa kıyamam Küdüğe...Allah nazarlardan korusun.En kısa zamanda iyileşsin inşallah...Gelişmeleri yaz annesi.Merak ederiz.

    YanıtlaSil
  9. çok geçmiş olsun..çok çabukda kilo kaybı oluyor.güzel haberlerle bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  10. Onların hasta olmalarına dayanamıyorum. Geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
  11. Hiç kıyamam ben pamuk güzeline. Çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil