16 Nisan 2012 Pazartesi

Yalnız Kovboy




Bunlar iki erkek kardeşti. Anneleri miniminnacıkken dünyaya getirmiş  bunları . Kendini beslemekten aciz bir anne ve iki yakışıklı oğlan. Diğeri daha gürbüz ve yakışıklıydı. Duydum ki geçen ay düşmüş bir dilberin peşine,gitmiş ama dönmemiş. Kim bilir nerelerde şimdi ? '' Kediler yolunu bulur '' lafı efsane,çoğu kayboluyor,gidiyor ve dönmüyorlar. Bu yaz kardeşini beklerken hüzünle ,benim bahçenin yeni konuğu oldu yalnız kovboy !
Eh seni de alalım aileye ama eve gelmek yok,kontenjan dolu :)
Sevgiyle kalın,kedisiz kalmayın !

14 yorum:

  1. Çok da güzelmiş maşallah.
    Ne güzel gözleri var.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Gördüğüm en güzel yüzlü kedilerden biri. Gerçi ben hangisine baksam illa ki çok güzel görünürler gözüme ama cidden enfes bir suratı var. Şansı da güzel olsun yavrucağın. Sırtındaki benekleri Colette'ime çok benziyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tatlı komşucuğum çook. Oğlum da blogdan fotoğrafını görmüş '' ne olur ben gelene kadar kalsın,gelince hepsini birden sıkıştıracağım '' diyor:)

      Sil
  3. Aminnnnn kediyle bir yaşayın vazgeçemeyeceksiniz deneyin görün bizden söylemesi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sumelif hoşgeldin :) Bir kedici daha katıldı aramıza,çok memnun olduk :)))

      Sil
  4. baştaki resimi ğörünce ayyy benim Fıstık oralarda ne ğeziyorrr dedim.aynen benim Fıstık'a benziyor.
    keşke imkanımız olsada hepsine sıcacık bir yer bulabilsek.bizim bahcedede birçok kedi var hepsini doyuruyoruz,sizinde dediğiniz ğibi bazıları kaybolup ğidiyorlar.dişi kedilerin hepside hamile:))))doğurup biraz büyüyünce bırakıp ğidiyorlar.bakalım bu sene kaç yavrumuz olacak:))))
    sevğiyle kalın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Halime keşke ! Sana kolay gelsin bakalım ,yavrular iyi de büyüyünce yuva bulmak ,bulamazsak bakmak çok zor oluyor çook ...

      Sil
  5. yakın menzilden evin yolunu buluyorlarda.benim her seferinde ödüm patladı ya gelmezse diye.çokda yakışıklıymış.sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fundacığım ben de gider de gelemez diye Küdük'ü hiç dışarı bırakmıyorum. Tagaddi bizim buraları karış karış bilir ama akşam oldu mu gecikince yine de kayboldu diye korkuyorum işte :(

      Sil
  6. Bakışları muhteşem ,güzel yüreğine kocaöam bir öpücük canım arkadaşaım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maşallah çok güzel bir oğlan gerçekten de Haticeciğim !

      Sil
  7. Nasıl bir güzellik bu böyle, maşallah nazar değmesin..ben de kedileri, köpekleri çok seviyorum, diğer resimde kedi ve köpeğiniz bir aradaydı ne kadar güzel bir şey ben apt. bahçesindeki yavru bir kediyi de almak isteyince kedim Bücürük kıyametler koparttı alamadım...:((hala bahçede bakıyorum..:((ocak, şubat Ankara'nın buz gibi karına kışına dayandılar, bir de tekir geldi yanına şimdi ikisi de mutlular ama bir yuva bulamadım kimseler istemiyor, sizin, benim gibiler az toplumda...:((keşke onların da bir yuvası olsa..sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Ahhh keşke ! Kıskanç Bücürük evin tek hakimi olmak istiyor anlaşılan. Bizden de size sevgiler !

    YanıtlaSil