23 Haziran 2012 Cumartesi

Kedi Mektupları !


BEGONVİLLİ EV'DEN



BİZİM EV'E

Vallahi niyetim kimseyi kıskandırmak falan değil. Şu yastığın güzelliğine bakar mısınız?
Kedi Mektupları'nı tık tık okuyanınız var mı bilmem ama romanda 12 Eylül sonrası yurt dışına savrulan bir avuç devrimcinin kedileri (!) yoluyla haberleşmeleri anlatılır. Alegorik anlatımı vardır yani... 
Bizim kızlar da taa Antalya'nın  Begonvilli Ev'inden  gelen mektupları okudular bir solukta ... Öncelikle Colette'e ,Jane'e , Minik'e sonra da siz dostlarımın kuyruklu dostlarına mahsus selam ediyorlar. Ben faniye bu kadarını söylediler daha fazlası sırmış :) 
Kalın sağlıcakla !
Not : Sevgili komşum fotoğrafınızı izin almadan kullandım ama yastık artık benim (bizim ) oldu ya işte o yüzden arsızlığım !

12 yorum:

  1. Güzel olan sizlersiniz. Keşkül ve Küdük nasıl da kokluyorlar:)Belli ki, bizim minik patililerimizin kokusunu aldılar. Güzellerim benim:) Begonvilli evden sevgiler, öpücükler hepinize. Yastığı da iyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sevgili komşum ,koltuğa koyar koymaz koklamaya başladılar. Tekrar teşekkürler,ellerinize sağlık !

      Sil
  2. Bu güzel el emeği yastığı Begonvilli Ev'de görmüş ve çok beğenmiştim. İyi günlerde, keyifle ve mutlulukla kullanın inşallah.
    Tüm patililere bizimkilerin de mırkkkları var:)
    Tagaddim firarda sanırım:)))
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence o yastık Keşkülün,Küdüğün koklaması bile hoşuna gitmiyor gibi?

      Sil
    2. Ayşımcığım ,sorma Tagaddi yine firarda(idi) Bu sabah kurtarma operasyonuyla onu yine kapalı kaldığı bir evin balkonundan kurtardık. Bu kaçıncı? Uslanmayacak mı bu kız?

      Sil
    3. Annesi biyolojik ritminde diplerde gezince; kızı çareyi adrenalin yüklemesinde bulmuş! E onlarda alışkın değil tabii annelerinin bu üzgün ve yorgun hallerine!

      Afferim kız Tagaddi, kocaman bir abla mamasını hakkettin bu atraksiyon üzerine!!!

      Sil
  3. Heee, bu yastık Antalya' lı tüylü kızlardan, İzmir'li tüylü kızlara hediyeymiş meğerse :)))

    Tabii hediye gönderen kızlardan biri onca çalışıp işi bitirince yorgunluktan yığılmış kalmıştı ben ilk gördüğümde. Hediye alanlar da pek bi sevinmişler ama sanırsam kapanın elinde kalacak!Şimdi Küdük bunu kimseye koklatmam havasında ama bakalım simit tavlasını kaptığı gibi kapabilecek mi?

    Aslında biz Nursun' la dedik; bu evin asıl cadısı Küdük. Çok samanaltı işlere imza atıyor. Taggaddi çok asil -küçükken çingeneler çaldı onu herhalde sokak çocuğu kıvamında yetişse de - mavi kanın etkisinden sanırım; çok mesafeli ve asil davranıyor...

    Neyse, yapanın ellerine sağlık, alanlar da güle güle ve kavgasız kullansınlar efendim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu arada reca edecim ne siz, ne Nursun ceviz diye üzerime atlamayın; Tagaddi' nin adını bilerek uzattım yani ona göre!

      Sil
    2. Evin cadısı Küdük,kaçağı da Tagaddi ! Bizler ise bakıcıları olarak karın tokluğuna hizmet ediyoruz hanfendülere. Teşekkür ederim,işleyen ellere,düşünen gönüllere sağlık!

      Sil
  4. Köpeğiniz,kedileriniz ve de yastığınız çok güzeller,uzun zamandır gördüğüm en güzel tığ işi yastık.Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Esen Ceyhan,güzel yorumunuz için çok teşekkür eder,serüvenlerimizi okumak üzere yine bekleriz!

      Sil