24 Temmuz 2012 Salı

Bir kap su / Teşekkürler Tchibo








Siz zaten biliyorsunuz biz hayvanseverlerin kapılarında yaz kış sokak hayvanları için  bir kap su bulunur. Sabah -akşam tazelenen mamaları da... 
Tchibo'nun her hafta yenilenen teması bu hafta  kuyruklu dostlarımız için ne güzel sürprizlerle dolu bilemezsiniz. Ekonomik ama zevkli ve kaliteli ürünlerini severek aldığım bu markanın güzel jesti karşısında ne kadar şaşırdığımı ve bir o kadar da sevindiğimi anlatacak sözcükleri bulmakta zorlanıyorum.
'' Şimdi bu iki konunun birbiriyle ne bağlantısı var ? '' derseniz açıklayayım; Tchibo ''Sokak hayvanlarına gösterdiğim duyarlılıktan  dolayı bir kap suyla destek vermek istemiş '' ve bu güzel armağanını yollama nezaketini göstermiş.
Teşekkürler Sevgili Tchibo ,verdiğin desteğin sokaktaki canlar için ne denli önemli olduğunu anlatamam!
Tüm dostlarımın ve onların kuyruklu dostlarının güzel  bir gün geçirmelerini dilerim !



11 yorum:

  1. Ne kadar güzel bir jest olmuş, thicibo ya bende teşekkür edrim bu duyarlılığından dolayı.. aslında hepimizin bu konuda çocuklarıza daha küçükken bu eğitimi vermemiz gerekir inanın o kadar duyarsızızki bazen gördüğüm manzara karşısında kahroluyorum. onların da bir canı olduğunu unutmayalım, kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Şükran hanımcığım verdiğiniz destek için.

      Sil
  2. Harika! Bazen böyle güzel şeyler oluyor..Yine de hayvansever duyarlı dostların aklında olsun; ben şu pastanelerde kullanılan türden şeffaf tek kullanımlık kaplardan aldım. Yüz tanesi 2-3 lira. Çok da hafifler. Çantama iç içe geçmiş vaziyette beş altı tane koyuyorum. Her yerden su almak mümkün ama kap bulamıyoruz. Öyle çok işime yaradı ki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili komşum harika bir fikir ben arabasında yoğurt kaplarıyla dolanan mahallenin delisiyim :) Bu fikrini çok tuttum,hemen ben de alıyorum. Sevgiler!

      Sil
  3. cok guzel bır armağan almışsınız ..biz nasıl susuz ve aç kalamıyorsak onlarında susuz ve ac kalamıycagını herkesin bılıp duyarlı olması gerekır..ben hayvanlara cok ıyı davranılan bir mahallede oturuyorum herkes elinden geldiğince birşeyler yapıyorlar..pek köpek yok buralarda ama kedilerimizi görseniz pek bi tombişler.:))kuşlar içinde mutfak camıma bir kap su ve ekmek kırıklayıp koyuyorum..kuşların kedilerden dolayı daha zor yemek buldklarını düşünüyorum..kışın koymaya başladım ve şimdi hergun aynı saatte gelen kuşlarım oldu:))

    YanıtlaSil
  4. İşite Tchibo şimdi gözümde gerçekten farklı bir yerde ;)

    YanıtlaSil
  5. Sevil hanım çok tatlısınız. Size kuyruklu dostlar adına çok teşekkür ederim. Gerçekten kuşlar çok zor yemek buluyorlar ancak ben mümkün olduğunca bahçeme yaklaştırmıyorum.Malum benim 2 kedim var. Sevgilerimle!

    YanıtlaSil
  6. Öyle mutlu oldum ki. Duyarlılıklarından dolayı ben de gönülden kutluyorum.
    Size ve güzel kızlarınıza sevgilerimi gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  7. Geç oldu ama olsun! Ancak yettim buraya; oh ne güzel okudum içim açıldı.

    Şirketler bunca para kazanırken sosyal sorumluluklarını da böyle anlamlı yerine getirsinler tabii!

    Bu arada bizim de belediyemiz her evin kapısının önüne aynı kapların sarısı koydu dünden bu yana!!! Kanatlı, kuyruklu, sürüngen ne varsa işte hepsinin adına çok sevinçliyiz :)))

    Sizi ve kızları kocaman öpüyorum!

    YanıtlaSil
  8. Tchibo'ya gerçekten teşekkürler. Ah Nilgün ablacım, bugün bir konuğum var akşama kadar. Bir İsviçre dağ köpeği yavrusu (20 kg.luk bir yavru:)) Güzelliğini anlatamam sana. Bahçede melul melul yatıyor. Kaynımın çocuklarının.. Gelip gidip sıkıştırmak farz artık, hazır yakalamışken:) Sevgiler..

    YanıtlaSil