26 Temmuz 2012 Perşembe

KARA'YA YUVA !



Biliyorsunuz Kara'ya bahçede bakıyordum. Kara 1 yaş civarı kısır ve erkek . Kuduz ,parazit aşıları tamam. Benim kızların peşinden ayrılmıyor gün boyu. Hatta Keşkül ve Tagaddiyle bahçede o kadar güzel oynuyor ki anlatamam. 
Bu sabah kalktığımızda sol ön patisine basamadığını farkettik. Veterinerimiz kontrol etti. Kırık yok ama diğer kedilerden kötü dayak yemiş. Gördüğüm en uysal kedi. Kendini sevdirmeye bu kadar meraklı bir kedi görmemiştim. Tüm acısına rağmen kucağıma aldığımda tıslamadı,tırnak çıkarmadı,mırıldamaya başladı. İçim parçalanıyor ,biz havalar soğuyunca şehire gidiyoruz,apartman dairesinde 2 kedi 1 köpek bile fazlayken bir de bunu götüremem :( O kadar tatlı ki burada da bırakamam. Ona yuva bulursam çok huzurlu olacağım. 
Özellikle İzmir civarında oturanlar ilgilenirse sevinirim. Bahçede bakılmasını istemiyorum çünkü tam bir ev kedisi. '' Ne olursa olsun bir yuvası olsun '' demiyorum. Güzel ve ömürlük bir yuvası olsun istiyorum. 
Kara'ya şans dileyin ve bu duyurumu çevrenize iletin lütfen !
Kalın sağlıcakla!

7 yorum:

  1. keşke izmirde otursam colette

    YanıtlaSil
  2. Ah benim canım, bir yuvası olsa ne güzel olur!! Uysal olduğu fotoğrafından bile belli. Hemen twetter'da paylaşıyorum. Şansı bol olsun!

    YanıtlaSil
  3. Blogda paylaşacağım ama bu işin uzmanı Nihal:))

    YanıtlaSil
  4. Kara' ya bol şans ve sizinde içinize sinecek, sürmeli gözleri ve benli burnunu ama illa ki onu çok sevecek insanlarla dolu bir yuva diliyorum!


    Sizi ve kızları çok öpüyorum!

    YanıtlaSil
  5. Bir kaç saat arayla tweetliyorum bunu colette'cim.
    Pek güzelmiş bu güzel gözlü minnak.
    Dilerim çok sevileceği bir yuva buluruz.

    YanıtlaSil
  6. Kara'yı eve almanıza sevindim diyeceğim ama biliyorum yükünüz iyice ağırlaştı. Allah hepimizin yardımcısı olsun'

    Size mail yazıp dertleştim biraz. Yoksa içime atmaktan çıldıracağım.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili dostlar ,henüz Kara'yı evlat edinmek için beni arayan olmadı.Kara cins bir kedi değil,üstelik neredeyse 1 yaşında o nedenle pek şansı yoktu zaten. Biz de kıyamadık onu da aileye dahil ettik. Şimdilik ona verdiğimiz kadarıyla yetiniyor , Veteriner tedavi esnasında canını epey yakmış olmalı ki ,yemeğini yedikten sonra bahçede gölge bir yer bulup yatıyor ,eve girme teşebbüsünde bulunmuyor.Hepinize ilginiz için teşekkür ederim .Bu havalarda Kara gibi sokak canları için kapınıza lütfen bir kap su koymayı ihmal etmeyin! Kalın sağlıcakla!

    YanıtlaSil