13 Mart 2012 Salı

Çok teşekkür ederiz!





Küdük bu kadar sevildiğini anladı mı acaba? Bu akşam -günler sonra ilk kez- doya doya yedi mamasını kuzucuk. Henüz gücü yerine gelmediği için kucağımda ben yediriyorum ama buna da şükür :) 
Bu gün öğle üzeri tahlil sonuçları belli oldu;maalesef şekeri yüksek ve idrar yollarında iltihap var :( Diğer fonksiyonları normal yani karaciğer ve pankreas salgıları normal. Buna sevindik ,diyet mamayla şekerini kontrol altına almayı umuyoruz. İltihabı için de antibiotik tedavisine başlandı. 
Tüm dostlara buradan teşekkür etmek istedim. Bana yalnız olmadığımı gösterdiniz,en güzeli  de '' O altı üstü bir kedi,kendini bu kadar üzme '' diyen tek kişi olmadı :) Hepinizi çok seviyorum ,çok klişe ama iyi ki varsınız :) Telefonla arayan ,Küdük için sağlık dileklerini ileten sevgili Begonvilli Ev komşum başta olmak üzere ne çok seveni varmış şu bir karış beyaz tüy yumağının :)
Hepimiz hepinize çok ama çok teşekkür ediyoruz,iyi dilekleriniz Küdük'ü çok kısa sürede eski günlerine döndürecek ,inanıyorum.
Hepinize iyi geceler ,ben bu gece huzurlu uyuyacağım :)

17 yorum:

  1. Altı üstü bir kedi olur mu hiç, onlar bizim canlarımız, evimizin mutluluğunu, sevginin en saf hallerinden.
    Ben de gönülden inanıyorum ki çok çok iyi olacak güzel kız.
    Bu arada kıyafeti de pek güzel:)

    YanıtlaSil
  2. Küdük o kadar şanslı ki sizin gibi bir hayat yoldaşı olduğu için sevgili colette. onun canıyla kendi canınızı bir tutup öyle yaşıyor seviniyor üzülüyorsunuz küdük de bir nefes üstelik derdini anlatamayan bir can tabi seveceğiz bizde onları 3. fotografta öyle masum ki inşallah hemen iyileşir toparlar kendini

    YanıtlaSil
  3. Yavrum benim,çok halsiz görünüyor.İyileşsin istiyorum.Bunu çok istiyorum.Duacıyım.

    YanıtlaSil
  4. kıyamam ben onaa.ben daha önceki postunuzu kacırmışım.küdük'e acil şifalar diliyorum.inşallah en kısa zamanda iyileşir.
    onu benim için öpermisiniz.....

    YanıtlaSil
  5. Kıyamam :(
    Kuzucuk çok zayıflamış, avuç içi kadar yavrum.
    Aman, yeter ki sorun bilinsin, bir şekilde kontrol altına alınır. En büyük dert bilinmeyenle uğraşmak.
    Çok geçmiş olsun colette'cim :(
    Bir an önce iyileşir de bir daha böyle üzüntü yaşatmaz dilerim.
    Lütfen patilerini benim için bir kez öpün.

    YanıtlaSil
  6. ah kıyamam minnoş kalmış iyice,insanın sarıp sarmalayası geliyor.

    en kısa zamanda iyileşir de muzur muzur bakıp oyunlar oynayan fotoğraflarını görürüz inşallah.

    sarılıp öpün duck ve benim için.

    YanıtlaSil
  7. Oh çok şükür...
    En azından adı konmuş bir rahatsızlık ve toparlanmaya başladığını duymak sevindirdi
    Tüm aileye tekrar geçmiş olsun
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. ben sizi sahipsiz hayvanlar blogunda paylasilan (Izmir dogal yasam parkinda bulunan o zavalli canin fotorafinin altinda) yazida gordum.sizin gibi iyi kalpli insanlarin oldugunu bilmek cok guzel.umarim en kisa surede iyilesir kucuk bebeginiz

    YanıtlaSil
  9. Ah benim meleğim:) Nasıl da yermiş mamasını. Sonuçlara mutlaka canınız sıkılmıştır ama en azından sorun belirlendi. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Benim Jane'im de idrar yolları enfeksiyonu geçirmişti bebekken. Tamamen geçiyor, merak etmeyin. Sevgilerimizi gönderiyoruz.

    YanıtlaSil
  10. ayyy kıyamam..çok geçmiş olsun :((

    YanıtlaSil
  11. Merhaba,
    Öncelikle büyük gecmis olsun... Sitenizi simdi kesfettim... Umarım her şey kontrol altındadır artık..

    Benim kızlarım da 15 gün önce operasyon geçirdiler ve iyileşme sürecini bebek zıbınlarını çengelli iğnelerle ayarlayarak atlattık, yalnız her ihtimale karşı, kıyafet ya çıkarsa diye gözümüzün hep (gece gündüz her an) üzerlerinde olması gerekti.
    Yavrunuzun kıyafeti çok rahat ve tam onun formuna uygun görünüyor, çıkabilmesi pek ihtimal dahilinde degil. Her kedici evde olması lazım bence böyle bir iki giysinin...
    Operasyon sonrası o boyunlukları takmak çok zor, taşıması çok sıkıntılı.. Bu yüzden satın aldıysanız, kıyafetinizi nereden aldığınızı öğrenmek istiyorum.

    Teşekkür ederim,
    İlknur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Öykü size özelden ulaşamadım. Güzel dilekleriniz ve ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz. Küdük'ün giysisini İzmir Atakent'te Mavi Pet 'den aldım. Çok değişik modelleri vardı ama bu gerçekten en ergonomik olanıydı. Sevgilerimizle...

      Sil
  12. küdük lütfen iyileş seni seviyoruz....

    YanıtlaSil
  13. Ben uzunca zamandır kimseyi ziyaret edemedim Nilgün ablacım, şimdi görünce de üzüldüm, hem de çok..Kıyamam kuzucuğuma, çok zayıflamış. Neyse, tedaviyle en kısa zamanda toparlar inşallah..Geçmişler olsun, sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. Nilgün ablacım, günaydın. 2.ci İzmirli Blogger'lar toplantısını kısmetse 6 Mayıs Pazar günü Sasalı'da bizim bahçede yapacağız öğleden sonra. Mutlaka bekliyorum, sevgilerimi gönderiyorum..

    YanıtlaSil
  15. Nilgün ablacım nasil oldu Küdük, iyileşti mi? Uzun zamandır başka bir yazı göremeyince merak ettim.
    Kızlar nasıllar?

    Duckla öpüyoruz hepinizi :)

    YanıtlaSil
  16. Sevgili Colette Hanımefendi !

    Küdük ün hasta olduğu bu yazıyı geç de olsa okumuştum.., okumasına da,
    Küdük ün kazağı içinden size uzanan o başcağızını tutan incecik boynunun görüntüsü beni yıktı diyebilirim.
    Oturdum hüngür hüngür ağladım. Peşi sıra gelen günlerde de "Vah Garibim" diyerek hep gözlerim doldu. Yatağımın içinde yanağı yastığımda melek olan Hasan'ım aklıma düştü de hep, ondan yazamadım belki.
    Zaman zaman da bizlere, bana suç buldum, sizi de suç buldum,
    Bu kadar güzelinin resimleri çıktı, bizler de nazar ettik ona diyerek. Gerçekten samimi duygularım bunlar. Babaannemin dediği gibi, "Şuncaaz garibime nazar değdirdik" diyerek dolanıp durdum da yazamadım.., elim gitmedi.., ama sizi incittim Küdük güzelini gücendirdim.
    Kusurumu af etme büyüklüğü gösterirseniz beni sevindirirsiniz.
    Ayrıca Küdük ün sağlığına kavuşmasına sevindiğimi bildirirken size ve kızlara sevgilerimi gönderiyorum.

    YanıtlaSil